Volledig scherm

Open dag bij modelbouwvereniging De Wissel in Oss

OSS - Modelbouwvereniging De Wissel houdt op zondag 6 november haar open dag in Oss van 10.00 tot 17.00 uur.

Belangstellenden kunnen de werken van de club bewonderen in De Lievekamp aan Raadhuislaan 14. Er zijn onder meer werken te bewonderen die bestaan uit onderdelen die zijn uitgeprint met een 3d-printer.

Enthousiaste mensen zijn altijd welkom om de club te helpen bij het bouwen van nieuwe werken. Ook gaat de club binnenkort workshops organiseren. Alles over de open dag is te vinden op de site van de club.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.