Volledig scherm
Een ambulance heeft de vrouw naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan schietpartij Berghem

BERGHEM - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de schietpartij waarbij een 28-jarige moeder in Berghem door haar hoofd werd geschoten. De vrouw uit Oss vertelt in de uitzending wat haar in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juli overkwam.

De moeder werd op de bewuste zaterdagnacht na een verjaardagsfeestje neergeschoten op de parkeerplaats bij zalencentrum De Merx aan de Burgemeester van Erpstraat. De vrouw werd in een niet-aanspreekbare toestand in een ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Daar is ze geopereerd.

De dader ging er na de schietpartij te voet vandoor en is nog altijd spoorloos. Het is het echtpaar en de politie nog altijd een raadsel waarom de schutter deze vrouw als doelwit had, meldt Opsporing Verzocht.

De uitzending begint dinsdagavond om 20.30 uur.

Volledig scherm
De politiehond werd ingezet op naar aanwijzingen te speuren © Bart Meesters / Meesters Multi Media
Volledig scherm
Politieagenten bewaken de plaats delict in Berghem © Bart Meesters / Meesters Multi Media
  1. Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    BERGHEM - Vele honderden cafégasten gaven zaterdagmiddag acte de présence bij de festiviteiten rond het 150-jarig bestaan van café D'n Dort, op de grens van Berghem en Haren. In de grote tent, zowat naast de 'wittering', en in het eendaagse Dort Museum ín deze karakteristieke polderkroeg was er tijd en ruimte voor 'goeie buurt' en weerzien met oude bekenden. En dat alles hoofdzakelijk onder het genot van bier: volgens traditie 'uit het fleske'.

Oss, Uden e.o.