Volledig scherm
Tijn van Kolsteren lakte zelf ook nagels in het Osse centrum. © Peter van Huijkelom

'Oss lakt voor Tijn' haalt al 12.000 euro op

OSS - De opbrengst van de actie 'Oss lakt voor Tijn' is de 12.000 euro gepasseerd.

Zaterdag konden mensen hun nagels lakken aan lange picknicktafels in het Osse centrum, voor vijf euro p.p. Zo haakte Oss in groten getale in op het initiatief van de zesjarige ernstig zieke Tijn van Kolsteren dat hij lanceerde tijdens de laatste Serious Request van 3FM. Zelf was hij ook een uurtje van de partij in Oss.

Aan het eind van de dag stond de teller op 8120 euro.  Via giften van ondernemers en fooienpotten van horecazaken liep het bedrag op tot 12.000 euro. De opbrengst gaat naar de stichting Semmy. Die doet onderzoek naar hersenstamkanker. 

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.