Volledig scherm
© Paul Driessen

Oss past omleidingsroute in Haren aan

HAREN - Verkeer dat door werkzaamheden niet over de Dorpenweg kan, reed maandag de natte bermen van de smalle Bossekampstraat in Haren aan gort. Het bewoog de gemeente Oss ertoe na amper een dag de omleidingsroute aan te passen.

Verkeer dat vanuit Oss komt, kan nog steeds door de Bossekampstraat. Verkeer naar Oss moet via de Tussenrijtstraat en de Broekstraat.

Het werk aan het stuk Dorpenweg tussen de rotonde van de Megensebaan en de rotonde bij de Lietingstraat startte maandag. De klus leidde, net als afgelopen weken in Oijen en Macharen, tot klachten over gebrekkige communicatie vanuit de gemeente Oss. Die gaat de eerste fase deze week evalueren met aannemer Van Gelder en scherpt waar nodig de voorlichting aan.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.