Volledig scherm
© Thinkstock

Osse inbreker voorlopig nog niet vrij

OSS/DEN BOSCH - Een 22-jarige Ossenaar die al sinds begin maart in de cel verblijft op verdenking van het plegen van enkele inbraken in Nistelrode en Lith, komt voorlopig nog niet vrij. Dat besliste de rechtbank maandagmiddag op een verzoek tot schorsing door de advocaat van de verdachte.

De rechtbank acht, evenals de officier van justitie, het gevaar van recidive te hoog. Toen de man werd gepakt voor de inbraken was een voorlopige hechtenis voor ander woninginbraken, juist twee weken geschorst. De rechtbank denkt de zaak op 24 augustus inhoudelijk te kunnen behandelen. Dan moet de Ossenaar zich voor nog meer inbraken verantwoorden.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase
    UPDATE

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die in de loop van de komende bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.