Volledig scherm
Een agent patrouilleert in centrum Oss. © Parry Vermeulen

Osse winkeliers houden hoofd koel na ongeregeldheden

OSS - Natuurlijk hebben ze de ongeregeldheden van vorige week allemaal in het achterhoofd. Maar Osse winkeliers en hun personeel laten zich niet gek maken door het groepje reljeugd dat tot een paar dagen geleden huishield in het centrum.

De koopavond van donderdag was het eerste evenement in het centrum sinds de ongeregeldheden van vorige week. Een groep jongeren verpestte toen de koopavond en het Halloweenfeest door met vuurwerkbommen te gooien. In het weekend was het weer raak, met een gewelddadige confrontatie bij Mama’s Fright Night als dieptepunt.

Dat het donderdagavond rustig bleef, verbaast centrummanager Jack van Lieshout niets. „Ik denk dat de herfstvakantie voor die jongens een belangrijk motief is geweest om te gaan rellen. De winkeliers die ik gesproken heb, maken zich niet in elk geval geen zorgen meer.”

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.