Volledig scherm

Overvallers snackbar Lucullus gepakt

OSS - In een woning in Oss heeft de politie dinsdagochtend rond 7.30 uur een 18-jarige man uit Zaandam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op 9 april op snackbar Lucullus in Oss.

Een 18-jarige plaatsgenoot werd op 4 juni al aangehouden door de politie in Zaandijk. Ook hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op de snackbar aan het Titus Brandsmaplein. De man zit inmiddels in bewaring. Bij de politie was informatie binnengekomen dat hij mogelijk bij de overval betrokken was. Verder onderzoek leidde naar de man die dinsdag is aangehouden. De verdachte wordt in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.