Volledig scherm
De uitslaande brand in het café aan de Maasdijk in Ravenstein. © Marco van den Broek/Marco Fotografie

Politie houdt rekening met brandstichting in café Ravenstein

RAVENSTEIN - De brand die donderdagnacht café-zaal D’n Dijk aan de Ravensteinse Maasdijk verwoestte, is mogelijk aangestoken. De politie houdt althans rekening met dit scenario, laat woordvoerder Jos Klaren weten.

„Het sporenonderzoek is inmiddels afgerond. De exacte oorzaak van de brand is nog onduidelijk. We doen verder onderzoek naar het voorval”, aldus Klaren.

De eigenaar en exploitant waren maandag niet bereikbaar voor een toelichting over wat nu met het pand gaat gebeuren. Het monument uit 1880 staat niet meer te koop op makelaarssite Funda.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.