Volledig scherm
© Thinkstock

Poppentheater Ronzebons speelt De Boevenvanger in Oss

OSS - Poppentheater Ronzebons speelt zaterdag 10 december een voorstelling genaamd 'De Boevenvanger' in Theater de Lievekamp in Oss.

De voorstelling gaat over Jan Klaassen die een mooie groentetuin heeft, maar een boef, Grijppie, wil daar allerlei lekkers uit stelen. Jan krijgt hulp om dat te voorkomen.

Het is een spannend verhaal voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar oud. De show start om 10.30 uur aan de Raadhuislaan 14 in Oss. Kaarten kosten 8,50 euro en zijn te koop via de site.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.