Volledig scherm
Prins Jaap 1 (links) en Adjudant Stijn. © Wilma Linders

Prins Jaap 1 gaat heersen over de Knorrepotten (Haren)

HAREN - Jaap Janssen(33) zal als Jaap 1 gaan heersen over de Knorrepotten (Haren). Hij zelf laat zich Jaap 1 noemen en krijgt zijn neef Stijn Arts als zijn adjudant naast zich.

Jaap woont samen in Oss met zijn Engelse vriendin Kelly. Hij is werkzaam als adviseur omgevingsbeheer bij BTL. Hij voetbalt bij de veteranen van SBV Haren. Hij gaat regelmatig met zijn vriendin naar Engeland .

Adjudant Stijn Arts (32) is leider van het derde elftal en werkt bij Paligroup als administratief medewerker.

Onthulling
De onthulling vond plaats in het gemeenschapshuis De Haar. Als gasten waren De Schottelzakken uit Demen, De Keiendonkers uit Megen en de oudprinsen van De Kiepenrijders uit Macharen.

In de raad van 11 heeft zich een opmerkelijke verjonging voorgedaan. Een viertal nieuwe raadsleden geven het carnaval in Haren een nieuwe impuls.
Als jeugdprins werd eerder op de avond Pim Dericks (Pim 1) gekozen, zijn adjudante is Kimberly Withaar.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.