Volledig scherm
Prins Ontje den Uurste van Herpen.

Prins Ontje den Uurste heerst over Herpens Bônnenland

HERPEN - Komend carnaval wordt het Herpense Bônnenland geregeerd door Arnold Siebers (60). Hij werd zaterdag in zaal Thekes door middel van het spel Get the Picture, gepresenteerd als Prins Ontje den Uurste. De nieuwe prins wordt ondersteund door de adjudanten Leon Megens en Wim van Hoogstraten.

Zijn vier inmiddels volwassen kinderen bombardeerde hij tot zijn pages. Bij Arnold Siebers stroomt, naar eigen zeggen het rood-zwart van v.v. Herpinia, door de aderen. Hij voetbalt er al vijftig jaar en was er ook zeventien jaar bestuurslid. Carnaval viert hij al sinds jaar en dag met c.v. De Sliepse. Hij is ook lid van Dorpsraad Herpen.

Arnold ofwel Ontje Siebers werkt, evenals zijn vrouw Christa bij de sociale dienst van de gemeente Den Bosch. Zijn spreuk wordt dit jaar: Mê mekaar, doar gututum.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.