Volledig scherm
© Thinkstock

Rijkswaterstaat analyseert traject A50 bij Ravenstein na ongelukken

OSS/RAVENSTEIN - Het grote aantal ongevallen op de A50 tussen de knooppunten Paalgraven bij Oss en Bankhoef bij Wijchen zijn voor Rijkswaterstaat aanleiding om een analyse uit te voeren naar dit traject.

De dienst verwacht binnen enkele weken de resultaten van het onderzoek met de aanliggende gemeenten te kunnen delen. Mogelijke maatregelen worden met Oss, Wijchen en de provincies Gelderland en Brabant afgestemd.

Eerder werd naar aanleiding van aanhoudende opstoppingen op dit deel van de A50 de invoegstrook bij Ravenstein in de richting van Nijmegen verlengd.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.