Volledig scherm
Sabrina Starke

Sabrina Starke in de Groene Engel Oss

OSS - Zangeres Sabrina Starke staat op vrijdag 21 oktober in de Groene Engel in Oss.

Starke is bekend vanwege haar soultalent. De zangeres, tweemaal Edison-winnares, is de kick-off van een reeks soul- en jazzconcerten. Ook de New Cool Collective, Candy Dulfer en de 'Ladies of Soul' treden op in de reeks concerten.

Sabrina Starke treed 21 oktober op om 20.30 uur in de Groene Engel aan de Kruisstraat 15, Oss. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.