Volledig scherm
© Rotary Santa Run

Santa Run voor de derde keer naar Oss

OSS - De Santa Run komt voor de derde keer naar Oss, op zaterdag 17 december rennen naar verwachting zo’n 250 Kerstmannen en vrouwen door Oss.

De deelnemers zullen ongeveer twee kilometer moeten rennen tijdens de Santa Run. De Santa Run vraagt aandacht voor diverse goede doelen. De deelnemers lopen de race voor één van die goede doelen, welk doel dat is mogen ze zelf uitzoeken.

Deelnemers aan de Rotary Santa Run in Oss op zaterdag 17 december worden vanaf 14.30 uur verwacht bij Buurthuis ‘de Binnenstad’ aan de Kruisstraat in Oss. Inschrijven kan via de website.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.