Volledig scherm
Generale repetitie met nu nog alleen een klein beeldscherm. © Parry Vermeulen

Saturdag Night at the movies’ filmmuziekvoorstelling in Herpen

HERPEN - Muziekvereniging St. Hubertus uit Herpen bestaat dit jaar 85 jaar en dat wordt aanstaande zaterdag 5 november groots gevierd met een uniek filmmuziekspektakel, genaamd ‘Saturdag Night at the movies’.

Voorzitter van St. Hubertus Wilbert Kuijken: “In totaal spelen we zaterdag vierentwintig bekende titelsongs, met de op negen grote schermen vertoonde filmbeelden. Denk bijvoorbeeld aan ‘Skyfall’, ‘Singing in the rain’ of ‘The Flintstones’. Wie de presentatie van deze avond voor zijn of haar rekening neemt houden wegeheim, maar ik kan wel alvast verklappen dat het een zeer verrassend Herps duo is. Bij binnenkomst wordt het publiek verwelkomd door speciale Saturdag Night at the movies-piccolo’s, die de bezoekers naar de theaterzaal begeleiden. Er zal een echte jaren ‘50 -‘60 sfeer hangen, waarbij ook de popcorn niet ontbreekt uiteraard”

Bij Ad van den Oever en Café-ZaalThekes in Herpen zijn nog enkele entreekaarten voor Saturdag Night at the movies verkrijgbaar. Online zijn de kaarten te bestellen via de website.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.