Volledig scherm
Chantal en Priscilla van Gastel

Schrijvende zusjes presenteren debuutthriller bij Derijks in Oss

OSS - De Brabantse zusjes Chantal (1980) en Priscilla (1983) van Gastel presenteren zaterdag 26 november hun debuutthriller Zonder jouw bij boekhandel Derijks in Oss.

Chantal schrijft al langer en heeft inmiddels meer dan 300.000 boeken verkocht. Toen haar zusje Priscilla met het idee voor Zonder jou kwam, werd zij direct enthousiast om samen in het thrillergenre te debuteren.

De boekpresentatie is zaterdag 26 november tussen 15.00 en 16.00 uur aan de Walstraat 8 in Oss. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.