Volledig scherm
© Kees Martens

Sinterkerstveiling door de KunstfabriekOss

OSS – KunstfabriekOss houdt op zaterdag 19 november een Sinterkerstveiling in Oss.

Van 11.30 tot 15.30 uur kunnen bezoekers kleine en originele cadeautjes kopen voor Sinterklaas of Kerstmis. Er wordt van alles verkocht: van sleutelhangers tot knuffels tot schilderijen. Ook is er een kunstveiling waarbij een aantal doeken en diensten per opbod worden verkocht.

De veiling is van 14.00 tot 15.30 uur bij de Kunstfabriek aan het St. Barbaraplein in Oss. Bezoekers zijn van 11.30 tot 13.30 welkom om de te veilen werken te bekijken en informatie te halen over de aangeboden diensten.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.