Volledig scherm
Sinterklaas tijdens zijn intocht in Ravenstein

Sinterklaas zet voet aan wal in Ravenstein

RAVENSTEIN – Sinterklaas zet zondag 13 november voet aan Ravensteinse wal tijdens zijn jaarlijkse intocht in het vestingstadje. Vanaf de Loswal trekt de Sint op zijn trouwe ros Amerigo naar het podium op de Marktstraat.

Sinterklaas komt rond 12.00 uur aan, als alles goed gaat. Dan trekt de goedheiligman via een nieuwe route over de Maasdijk, via de Marktstraat, Kolonel Wilsstraat, Nieuwstraat en Winkelstraat naar het Stadhuis.

Bij Vidi Reo ontvangt Sinterklaas daarna alle kinderen van de basisschool, tot en met groep 5.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.