Volledig scherm
archieffoto © iStock/Thinkstock

Start kaartverkoop Brabants Wielercafé in Oss

OSS - Belangstellenden kunnen vanaf vrijdag 14 oktober kaartjes kopen voor het Brabants Wielercafé in Oss.

Het Brabants Wielercafé brengt woensdag 23 november weer een avond vol van wielerpassie en –cultuur met gasten als Thomas Dekker, Stef Clement, Gerrit Boeijen junior, Theo Gevers, Jace van de Ven en muziek van de Osse band Silly Putty. De zaal gaat open om 19.15 uur en het Brabants Wielercafé begint om 20.00 uur in de Groene Engel aan de Kruisstraat 15 in Oss.

De kaartverkoop start vrijdag 14 oktober om 15.00 uur via de site en aan de kassa van de Groene Engel. Kaartjes kosten 10 euro per stuk.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.