Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Start van het nieuwe parkeren in Oss beetje vals

OSS - De 1200 parkeerpasjes voor bezoekers in de Osse betaald parkeerzones kunnen sinds dinsdag de prullenbak in. Maar helemaal vlekkeloos verloopt de invoering van de nieuwe bezoekersvergunning niet.

Pasjes achter de voorruit zijn niet meer nodig, want het nieuwe systeem draait om het kenteken van de bezoeker. Dat moet via de ParkApp, een website of telefonisch worden aangemeld.

Dinsdag lukte dat digitaal nog niet. Na de eenmalige registratie kon de volgende stap in het proces nog niet worden gezet. Woensdag ging het via de ParkApp-site wel. Op de website van de gemeente Oss ontbrak woensdag het kopje ‘bezoekersvergunning’ nog. Een woordvoerder van de gemeente beloofde dat dat zo snel mogelijk wordt opgelost.

  1. Spil van het Maaslandcollege Oss Frans Govers stopt: leerlingen vormen erehaag

    Spil van het Maaslandcollege Oss Frans Govers stopt: leerlingen vormen erehaag

    OSS - 'Hoofdconciërge Frans Govers werkt niet alleen op het Maaslandcollege, hij ìs het Maaslandcollege'. Zo typeert docent en pr-man van de school Hans van de Kraats de man die na veertig trouwe dienstjaren met pensioen gaat. Govers (65) wordt beschouwd als de spil van de school, hij is steun en toeverlaat voor leerlingen, docenten en directie. ,,Zijn vertrek is een forse aderlating. Half Oss kent hem."  

Oss, Uden e.o.