Volledig scherm
© Thinkstock

Stef Clement wil niet zij aan zij met Thomas Dekker in Oss' Wielercafé

OSS - Wielrenner Stef Clement wil niet samen met Thomas Dekker optreden in het Brabants Wielercafé op woensdag 23 november in De Groene Engel. De afzegging volgt op het verschijnen van Dekkers spraakmakende biografie Mijn Gevecht, die de wielerwereld opschrikt.

Oud-renner Thomas Dekker doet een boekje open over de wielersport. Hij liet Thijs Zonneveld onthullingen optekenen over doping en seks in de periode dat Dekker voor de Rabobankploeg reed. Hij noemt ook namen, onder meer van Michael Boogerd (destijds kamergenoot van Dekker) en Steven de Jongh. Zo zou Boogerd Oost-Europese hoertjes hebben ingehuurd.

,,Omdat ik geen enkel belang bij noch behoefte aan een optreden in dit decor heb, meld ik mij af voor deelname aan het Wielercafe", zo twittert Clement.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.