Volledig scherm
Villa Johanna © Rachelle Suppers/BD

Stichting Oss Cultureel schrapt voorstelling van Villa Johanna

OSS - De belangstelling voor de terugkeer van Villa Johanna is minder groot dan Stichting Oss Cultureel (SOC) vooraf hoopte. De voorverkoop voor de Osse operette valt tegen en daardoor wordt 1 van de in totaal 9 voorstellingen in theater De Lievekamp voorlopig geschrapt.

Het gaat om de uitvoering van woensdag 9 november. Mensen die al een kaartje kochten, krijgen de kans om de voorstelling op een andere dag te bekijken. De Lievekamp zat 10 jaar geleden liefst 13 keer vol voor Villa Johanna.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.