Volledig scherm
Voor wie de weg kwijt is... © Parry Vermeulen

Sungrooves festival Ravenstein trekt recordaantal bezoekers (video)

RAVENSTEIN - Elk jaar wordt er voor een ander landenthema gekozen bij Sungrooves en op deze 12de editie was Italië aan de beurt. Op de vier hoofdpodia, die door meer dan 100 vrijwilligers en lokale ondernemers waren opgebouwd in Italiaanse stijl, traden maar liefst 33 artiesten op, voornamelijk deejays en bandjes, onder wie het beroemde Gallowstreet.

De meer dan 1.500 bezoekers van Sungrooves Ravenstein troffen het zaterdag met 30 graden Celsius en een strakblauwe hemel. De Italiaanse hapjes en vooral koude drankjes vonden dan ook gretig aftrek bij de dorstige festivalgangers. De naakte ‘Il Davide’ en het ‘Vonk Honeymoon Parcours’ trokken veel bekijks en deed menig vrouwenwang blozen. Het Sungrooves festival is ooit begonnen als vriendenfeestje van Soos Madhouse en trekt elk jaar in augustus veel bezoekers van binnen en maar ook van ver buiten Ravenstein. Het festival is toegankelijk voor jeugd en volwassenen vanaf 16 jaar.

Volledig scherm
© Parry Vermeulen
Volledig scherm
De entree van Sungrooves © Parry Vermeulen
Volledig scherm
© Parry Vermeulen
Volledig scherm
© Parry Vermeulen
Volledig scherm
© Parry Vermeulen
Volledig scherm
© Perry Vermeulen
Volledig scherm
Een bandje is het entreebewijs © Parry Vermeulen
Volledig scherm
© Parry Vermeulen
  1. Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    BERGHEM - Vele honderden cafégasten gaven zaterdagmiddag acte de présence bij de festiviteiten rond het 150-jarig bestaan van café D'n Dort, op de grens van Berghem en Haren. In de grote tent, zowat naast de 'wittering', en in het eendaagse Dort Museum ín deze karakteristieke polderkroeg was er tijd en ruimte voor 'goeie buurt' en weerzien met oude bekenden. En dat alles hoofdzakelijk onder het genot van bier: volgens traditie 'uit het fleske'.

Oss, Uden e.o.