Volledig scherm
Aldi in winkelcentrum Ussen in Oss wil uitbreiden. © Paul Driessen/BD

Tegenstanders van groei supermarkt Oss delven onderspit

OSS - De tegenstanders van een voorgenomen uitbreiding van supermarkt Aldi in winkelcentrum Ussen in Oss delven het onderspit. Een aantal buren probeerde donderdagmiddag een stokje te steken voor de groeiplannen, maar zij misten de steun van een meerderheid van de vereniging van eigenaren (vve). De tegenstanders hadden dat al verwacht, maar toch baalden ze na afloop van het 2 uur durend conclaaf.

De Duitse discounter houdt zich vooralsnog op de vlakte over de voorgenomen uitbreiding. De keten openbaart zijn plannen pas zodra die definitief zijn en hoopte al dat een meerderheid van de vve uiteindelijk voor de groei zou stemmen. Aldi kan het plan nu in procedure brengen bij de gemeente Oss.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.