Volledig scherm
Thomas Dekker met z'n boek. © Anp

Thomas Dekker gaat pijnlijke vragen niet uit de weg in Oss

OSS - Hoofdgast Thomas Dekker wist vooraf dat de vragen in het Brabants Wielercafé in Oss woensdagavond niet over zijn 43 profzeges zouden gaan. Hij ging geen enkele pijnlijk onderwerp uit de weg.

,,Logisch dat die pijnlijke vragen komen", zei Dekker over de mediahype die vorige week ontstond na publicatie van zijn boek 'Mijn gevecht'. Ik heb nog nooit zoveel positieve reacties gehad. Natuurlijk zijn er ook negatieve, maar niemand die het mij recht in het gezicht zegt. Ik zie weinig mensen. Misschien komt het ook daardoor.”

Dekker kreeg af en toe de handen op elkaar van het publiek in De Groene Engel. Het applaus deed hem zichtbaar goed. Stef Clement, die had afgezegd omdat hij niet in een programma wilde zitten met Dekker, werd vervangen door Sam Oomen. De Tilburger werd onlangs uitgeroepen tot wielertalent van het jaar.

Lees meer over het bezoek van Thomas Dekker aan het Brabants Wielercafé in het Brabants Dagblad van donderdag 24 november.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.