Volledig scherm
Lucas Hamming. © Joop van Rossum

Van Jan Smit tot Typhoon; Muze Misse geniet van Nederpoptoppers

OSS- De tiende editie van het Osse popfestival Muze Misse kreeg met een uitverkocht Jan Cunenpark een verdiend verjaardagsgeschenk. Slechts enkele regendruppels probeerden het feest te verstieren maar door het enthousiasme van acts als Jan Smit, Lucas Hamming, Di-rect en Typhoon overheerste de gezelligheid.

Hoogstwaarschijnlijk was deze feesteditie de laatste die op deze locatie kan worden gehouden. Door de plannen van het Jan Cunen Centrum moet de organisatie uitkijken naar een andere plek in Oss. Rond 1 september valt daarover de beslissing. Het gevoel hier niet meer te kunnen genieten van fijne muziek, gaf Muze Misse 2016 een melancholiek tintje.

Volledig scherm
Het kinderpodium op Muze Misse. © Joop van Rossum
Volledig scherm
Gerson Main. © Joop van Rossum
  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.