Volledig scherm
© RGBStock

Vandalen teisteren kinderboerderij Berghem

BERGHEM - Vele kapot gegooide dakpannen en ingegooide ramen. Vandalen hebben het de laatste tijd weer geregeld gemunt op kinderboerderij De Beestenbergh in Berghem.

Bij tijd en wijle laaien vandalisme en criminaliteit bij De Beestenbergh op. Vrijwilligers worden er moedeloos van. Eerder zijn er camera’s opgesteld rond de boerderij, maar die hebben dit keer nog geen concrete aanknopingspunten opgeleverd.

De kinderboerderij heeft afgelopen maand al eens aangifte gedaan bij de politie. Het is nog niet bekend of de politie mogelijke daders van het vandalisme heeft aangehouden.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.