Volledig scherm
© Menno Boon

Vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden in Megen

MEGEN - De politie heeft vrijdagochtend in Megen vaten gevonden die mogelijk drugsafval bevatten. De vaten werden gevonden op de Tienmorgenstraat in Megen. Dat meldt de politie.

Het is nog niet bekend wat er in de vaten zit. Het gaat om 15 stuks. De brandweer heeft metingen gedaan en constateerde dat er geen gevaarlijke stoffen waren vrijgekomen en er heeft geen vloeistof gelekt. De vaten zullen afgevoerd worden. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO), gespecialiseerd in het ruimen van chemisch afval, is ter plekke en doet aanvullend onderzoek.

Lees meer over dumpingen van drugsafval en bekijk de kaart met dumpingen op bd.nl/drugsafval.

  1. Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    BERGHEM - Vele honderden cafégasten gaven zaterdagmiddag acte de présence bij de festiviteiten rond het 150-jarig bestaan van café D'n Dort, op de grens van Berghem en Haren. In de grote tent, zowat naast de 'wittering', en in het eendaagse Dort Museum ín deze karakteristieke polderkroeg was er tijd en ruimte voor 'goeie buurt' en weerzien met oude bekenden. En dat alles hoofdzakelijk onder het genot van bier: volgens traditie 'uit het fleske'.

Oss, Uden e.o.