Volledig scherm
Weekmarkt Maren-Kessel © Anita Steenbekkers

Verse weekmarkt voor Maren-Kessel

MAREN-KESSEL – Een bescheiden zonnetje schijnt woensdagmiddag over de Marense weekmarkt. Twee kraamhouders hebben hun verse groente- en visproducten uitgestald aan de Kerkhofstraat.

“Vandaag moesten we verkassen voor de opbouw van de kermis, maar vanaf volgende week zullen we iedere woensdagmiddag aanwezig zijn aan de Christinastraat , aldus Van Dijk en Bruin-vis.

Horeca-uitbater Sleutjes is als geruime tijd actief voor een kleinschalige markt. Zo mogelijk wordt de weekmarkt nog verder uitgebreid voortgezet met een bloemist. Contacten hiervoor zijn reeds gelegd. “Fijn dat we een kleine markt met verse producten kennen. Gezellig, ruim en mooi opgezet zo”, was vanmiddag een veelgehoord compliment.

De weekmarkt vindt elke woensdag van 14.00 tot 17.30 uur plaats.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.