Volledig scherm

Vlaamse cabaretier Thomas Smith te zien in De Lievekamp in Oss

OSS - De Vlaamse cabaretier Thomas Smith is donderdag 3 november te zien in theater De Lievekamp in Oss. Aan de Raadhuislaan 14 start het optreden om 20.15 uur.

Deze extra ingelaste voorstelling komt in de plaats van de voorstelling die oorspronkelijk gepland stond met cabaretiers Kees Torn & Onno Innemee. Vanwege persoonlijke omstandigheden werd de tournee van dit gelegenheidsduo eerder deze maand geannuleerd.

In België is Thomas Smith niet alleen bekend van zijn theatershows vol improvisatie maar ook van de tv-hitserie Foute Vrienden. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te koop via de site van de Lievekamp.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.