Volledig scherm
Vlooienmarkt in De Rusheuvel in Oss. © Henk Verhagen/BD

Vlooienmarkt met tweehonderd kramen bij De Rusheuvel in Oss

OSS - De tennishal van sportcentrum De Rusheuvel in Oss is zondag 6 november podium voor een grote vlooienmarkt. Er staan die dag 200 kramen opgesteld.

De markt is open vanaf 10.00 uur. Bezoekers treffen er goederen aan die gebruikelijk op een vlooienmarkt te koop zijn. Ook inwoners van Oss en omgeving bieden hun overtollige huisraad aan.

De markt aan de Rusheuvelstraat 5 duurt tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 3,50 euro. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.