Volledig scherm
© Thinkstock

Voetbalclubs Megen en Haren voegen jeugdteams samen

MEGEN/HAREN - Het ziet ernaar uit dat de jonge spelers van Ulysses uit Megen en SBV uit Haren volgend seizoen samen in één team spelen. Als de leden er tijdens informatieavonden op 11 en 12 mei mee instemmen, fuseren de sportclubs hun jeugdafdelingen.

SBV telt op dit moment zes jeugdteams, Ulysses heeft er acht. Antwoorden op concrete vragen zoals hoe de jeugdcombinatie gaat heten en waar de teams gaan spelen, geven de voorzitters van beide clubs nog niet.

Ook elders in de gemeente Oss zijn clubs met elkaar in gesprek (zoals Ravenstein en SDDL) of werken ze al samen bij de jeugd (OKSV en Herpinia). Clubs MOSA'14 en NLC'03 kwamen voort uit fusies.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.