Volledig scherm

Volgende Business Gala op De Rusheuvel in Oss

OSS - De Rusheuvel in Oss ondergaat op 19 maart een totale metamorfose. Dan is het het decor voor de volgende editie van het Business Gala.

Ieder jaar zoekt de organisatie een verrassende locatie. De laatste keer was dat een schip, de Ocean Diva. Bestuursvoorzitter Jelle van Gangelen verklaart: "De Rusheuvel wordt volledig in lijn met het thema 'Van nature ondernemend' stijlvol en galawaardig ingericht. Wij verwachten dat dit een heel aangename verrassing voor onze gasten zal zijn."
Het thema is volgens Van Gangelen voor meerderlei uitleg vatbaar: "Het verwijst naar de aard van het ondernemerschap dat Oss van oudsher kenmerkt. Maar ook naar de roots van dat ondernemerschap in agri. Dat is immers de bakermat geweest voor de industriële ontwikkeling van Oss, met bedrijven als Organon, Unilever, Hartog en Zwanenberg.''

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.