Volledig scherm
© Jostijn Ligtvoet

Voorverkoop 'Nu dat jij er bent 2' start dinsdag

OSS - Muziekvoorstelling 'Nu dat jij er bent', die vorig jaar 2500 bezoekers trok naar de Grote Kerk, krijgt een vervolg met zes uitvoeringen. Dinsdag start de voorverkoop.

Zeventig leerlingen van zangschool BrabantTalent brengen met twaalf Nederlandstalige liedjes een interpretatie van het kerstverhaal. Ze worden begeleid door een orkest met strijkkwartet, vleugel en blaasinstrumenten. Bij elke voorstelling is een verteller die zorgt voor de verhaallijn.

De premiere vindt plaats op vrijdag 16 december. Daarna zijn er vijf voorstellingen op 17, 18 en 19 december. De voorverkoop start dinsdag bij het reisbureau aan de Walstraat 40. De entree bedraagt vijf euro.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.