Volledig scherm
© ANP

Waterveiligheid op agenda Openbare Vergadering Dorpsraad Ravenstein

RAVENSTEIN - Tijdens een openbare vergadering van de Dorpsraad Ravenstein op dinsdag 18 oktober wordt gesproken over het Deltaplan Rivieren en het Nationale Maas Knooppunt Traject voor Ravenstein en Lith.

In een presentatie wordt duidelijk wat onder meer de provincie gaat doen om de waterveiligheid tussen Ravenstein en Lith te verbeteren om inwoners beter te beschermen tegen een eventuele overstromen van de Maas.

De openbare vergadering van de Dorpsraad Ravenstein op dinsdag 18 oktober in het Raadhuis aan de St. Luciastraat 2 begint om 20.00 uur. De volledige agenda voor de avond i in te zien op de website van de dorpsraad.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.