Volledig scherm
De Heesterseweg gaat binnenkort op de schop en daarvoor zullen veel van de bomen langs de weg sneuvelen. © Peter van Huijkelom

Werkzaamheden aan Heesterseweg in Geffen

GEFFEN - De kruising De Doelen/Kraaijenven in Geffen wordt op maandag 10 oktober afgesloten tot aan de kruising van de Bergstraat voor werkzaamheden.

Fietsers kunnen de Heesterseweg blijven gebruiken en ook bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden.

De gemeente start op 10 oktober met het rooien van bomen en hagen aan de Heesterseweg. Dit is nodig om kabels en leidingen te verleggen en de fietspaden langs deze weg te verbreden. De werkzaamheden worden uitgevoerd in fasen en duren naar verwachting tot februari 2017.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal ThekesThekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.