Volledig scherm
De wegwerkzaamheden aan de N265. © Anita Steenbekkers

Werkzaamheden N625 tussen Maren-Kessel en Lith worden woensdag hervat

MAREN-KESSEL/LITH - Het onderhoud van de wegwerkzaamheden aan de N625 tussen Maren-Kessel en Lith werd twee weken geleden als gevolg van de kou stopgezet. Vanwege de lage temperaturen kon de laatste deklaag niet worden aangebracht.

Het onderhoud wordt deze week hervat meldt aannemer Van Gelder. De laatste laag asfalt op de strook tussen de Wielstraat en Kesselseweg zal worden aangebracht. Naast het asfaltwerk moeten er ook op diverse plekken reparaties aan het straatwerk uitgevoerd worden als gevolg van het verkeer dat de afgelopen twee weken over de voorlaatste laag asfalt heeft gereden meldt woordvoerder William Verbij van aannemer Van Gelder.

De aannemer zal deze laatste onderhoudswerkzaamheden deze week uitvoeren. Daarom zal de N625 opnieuw worden afgesloten voor verkeer. Dat gebeurt tussen woensdag 06.00 en vrijdag 23.00 uur.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.