Volledig scherm
Vorig jaar was het een drukke en gezellige middag in wijkcentrum D'n Iemhof

Zwarte Pietenkermis en lampionnenoptocht in Oss

OSS - Kinderen kunnen samen met de Zwarte Pieten spelletjes doen op zondag 20 november in wijkcentrum D'n Iemhof. Aan het eind van de dag brengen de kinderen de Sint en zijn Pieten thuis met een lampionnenoptocht.

De kinderen kunnen deze middag knuffelen, knutselen, pepernotenraces houden en meehelpen de cadeaus inpakken. Muziekkapel The Blue Band speelt Sinterklaasliedjes. Als het avond wordt, worden de pieten en de Sint thuis gebracht door de kinderen tijdens een lampionnenoptocht.

De Sinterklaasmiddag is zondag 20 november vanaf 15.30 uur in wijkcentrum D'n Iemhof, Sterrebos 48 in Oss. Deelname kost 1,50 euro. Voor het zelf maken van een lampion zijn de kosten ook 1,50 euro. Een lampion kopen kost 2,50 euro.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase
    UPDATE

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die in de loop van de komende bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.