article
1.6525961
DEN BOSCH - De zoete nasmaak van zestien jaar liefde voor Italië stopte Bosschenaar Annemiek Kranen in haar boek Retrogusto, vol kleurrijke foto’s, anekdotes en recepten. Zondag presenteert ze het in de Verkadefabriek in Italiaanse stijl aan de crowdfunders die de druk mogelijk maakten.
Bossche ontwerpt eigen boek over het zoete Italiaanse leven
DEN BOSCH - De zoete nasmaak van zestien jaar liefde voor Italië stopte Bosschenaar Annemiek Kranen in haar boek Retrogusto, vol kleurrijke foto’s, anekdotes en recepten. Zondag presenteert ze het in de Verkadefabriek in Italiaanse stijl aan de crowdfunders die de druk mogelijk maakten.
http://www.bd.nl/regio/den-bosch-e-o/s-hertogenbosch/bossche-ontwerpt-eigen-boek-over-het-zoete-italiaanse-leven-1.6525961
2016-10-13T12:46:10+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6526046.1476362650!image/image-6526046.JPG
Den Bosch,Boek,Culinair
's-Hertogenbosch
Home / Regio / Den Bosch e.o. / 's-Hertogenbosch / Bossche ontwerpt eigen boek over het zoete Italiaanse leven

Bossche ontwerpt eigen boek over het zoete Italiaanse leven

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Annemiek Kranen heeft een boek gemaakt over Italie: Retrogusto.
      Fotograaf
    DEN BOSCH - De zoete nasmaak van zestien jaar liefde voor Italië stopte Bosschenaar Annemiek Kranen in haar boek Retrogusto, vol kleurrijke foto’s, anekdotes en recepten. Zondag presenteert ze het in de Verkadefabriek in Italiaanse stijl aan de crowdfunders die de druk mogelijk maakten.

    Retrogusto, Italiaans voor nasmaak, is het slotakkoord van het avontuur dat graficus Kranen in 2000 aanging. Samen met haar kersverse geliefde Joey Wykret vatte ze het plan op om in Le Marche, ten oosten van Toscane, een bed and breakfast te starten.

    Met de komst van de eerste gasten in 2008 was de relatie van Kranen en haar vriendin voorbij. Toch runden ze samen nog negen seizoenen lang hun B&B Gustissimo ‘omdat je samen iets opgebouwd hebt, onze liefde was veranderd maar we blijven verbonden’.

    Kranen en Wykret ontvingen hun zomergasten in hun landhuis of op de mini-camping in de tuin en drie keer per week konden de gasten aanschuiven voor een Italiaans viergangendiner. 2016 was het laatste seizoen van Gustissimo, het is tijd voor iets nieuws.