article
1.6621124
ROSMALEN - Kinderen in Rosmalen kunnen zich eind deze maand laten vermaken door een grote groep zwarte pieten. Althans, als alles wel goed komt met de goedheilig man en zijn pieten.
Met piet uit je dak op de dansvloer in Rosmalen
ROSMALEN - Kinderen in Rosmalen kunnen zich eind deze maand laten vermaken door een grote groep zwarte pieten. Althans, als alles wel goed komt met de goedheilig man en zijn pieten.
http://www.bd.nl/regio/den-bosch-e-o/s-hertogenbosch/met-piet-uit-je-dak-op-de-dansvloer-in-rosmalen-1.6621124
2016-11-08T09:10:30+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6621128.1478596127!image/image-6621128.jpg
Rosmalen,Kort nieuws,Sinterklaas,kort
's-Hertogenbosch
Home / Regio / Den Bosch e.o. / 's-Hertogenbosch / Met piet uit je dak op de dansvloer in Rosmalen

Met piet uit je dak op de dansvloer in Rosmalen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Heidi Bunicich en Anton Steenbergen.
   Fotograaf
  ROSMALEN - Kinderen in Rosmalen kunnen zich eind deze maand laten vermaken door een grote groep zwarte pieten. Althans, als alles wel goed komt met de goedheilig man en zijn pieten.

  Perron-3 houdt zondag 27 november samen met Acteerstudio P-ACT, een sfeervol sinterklaasfeest. Door de aankleding lijkt het of de kinderen in het echte pakhuis van de sint komen. En er is ruimte voor beweging. In de foyer gaan pieten met de kinderen uit hun dak op de dansvloer. Gastvrouw van de middag is Tante Sjaan, het bekende boegbeeld van CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3 en Podium Rosmalen. Zij heeft alle voorbereidingen getroffen voor de komst van sinterklaas. Maar is alles wel zo goed geregeld?

  Trauma
  In de voorstelling van Tante Sjaan en haar dromen voor de Sint(3+) draait alles om dromen. Dat geldt ook voor het werk van Dream4Kids. Deze stichting organiseert droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 die gebukt gaan onder een trauma. Een deel van de opbrengt van Het Grote Sinterklaasfeest gaat naar deze stichting, die in Perron-3 zit.

  Dream4kids geeft kinderen een belevenis, geen cadeautjes. Dat zal de sint deze middag natuurlijk wel doen. Anton Steenbergen, directeur van Perron-3: "Deze activiteit blijft voor iedereen betaalbaar; laagdrempeligheid vinden wij heel belangrijk. Het Grote Sinterklaasfeest is daarnaast een mooi voorbeeld van hoe wij binnen dit gebouw, met grote diversiteit aan huurders, kunnen samenwerken."