article
1.6466890
DEN BOSCH - Begin april opende Pop-up Restaurant Anderhalf voor tien dagen zijn deuren in het Drie Mollen project in Den Bosch en dat was niet de laatste keer. Het restaurant komt in november terug.
Pop-up Restaurant Anderhalf opent wederom in Den Bosch
DEN BOSCH - Begin april opende Pop-up Restaurant Anderhalf voor tien dagen zijn deuren in het Drie Mollen project in Den Bosch en dat was niet de laatste keer. Het restaurant komt in november terug.
http://www.bd.nl/regio/den-bosch-e-o/s-hertogenbosch/pop-up-restaurant-anderhalf-opent-wederom-in-den-bosch-1.6466890
2016-09-29T19:39:41+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.4310489.1397202462!image/image-4310489.jpg
Den Bosch,Restaurant-Culinair
's-Hertogenbosch
Home / Regio / Den Bosch e.o. / 's-Hertogenbosch / Pop-up Restaurant Anderhalf opent wederom in Den Bosch

Pop-up Restaurant Anderhalf opent wederom in Den Bosch

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Fotograaf
    DEN BOSCH - Begin april opende Pop-up Restaurant Anderhalf voor tien dagen zijn deuren in het Drie Mollen project in Den Bosch en dat was niet de laatste keer. Het restaurant komt in november terug.

    Vijftien avonden in de fabriekshal van het voormalig Koudijs-Wouda, twintig gasten per avond en anderhalve tafel. Dat is deze keer het concept.

    Iedere avond is er plek voor twintig gasten die bij elkaar aan één anderhalve tafel zitten. De grote tafel bestaat uit twee tafelbladen waarvan de bovenste tijdens elke gang terug de keuken in zal glijden. In iedere gang wordt een nieuw thema aan het licht gebracht. 

    Het restaurant is een initiatief van De Spijsbereiders (Peter Derks & Roland van Balen), een jong bedrijf dat al een aantal jaren horecaconcepten ontwikkelt en uitwerkt.