article
1.6049637
LOON OP ZAND - De Werft en de Wetering in Kaatsheuvel en Loon op Zand zullen open blijven. Dat beloofde de gemeente woensdagavond. De curator en de gemeente Loon op Zand sloten op woensdag een akkoord.
Gemeente Loon op Zand houdt Werft en Wetering open
LOON OP ZAND - De Werft en de Wetering in Kaatsheuvel en Loon op Zand zullen open blijven. Dat beloofde de gemeente woensdagavond. De curator en de gemeente Loon op Zand sloten op woensdag een akkoord.
http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/loon-op-zand/gemeente-loon-op-zand-houdt-werft-en-wetering-open-1.6049637
2016-05-25T21:00:41+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.4745941.1464210018!image/image-4745941.JPG
Loon op Zand,Kaatsheuvel,Bedrijventerrein,Bedrijfsgebouw,Bestemmingsplan,Faillissement,Gemeente
Loon op Zand
Home / Regio / Tilburg e.o. / Loon op Zand / Gemeente Loon op Zand houdt Werft en Wetering open

Gemeente Loon op Zand houdt Werft en Wetering open

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Sporthal De Werft in Kaatsheuvel.
   Fotograaf
  LOON OP ZAND - De Werft en de Wetering in Kaatsheuvel en Loon op Zand zullen open blijven. Dat beloofde de gemeente woensdagavond. De curator en de gemeente Loon op Zand sloten op woensdag een akkoord.
  De gemeente kan eindelijk gebruikers en verenigingen zekerheid bieden

  De toegang en het gebruik van De Werft en De Wetering vallen per 1 juni onder volledige verantwoordelijkheid van de gemeente. In ruil voor deze oplossing ontvangt de curator een passende vergoeding van de gemeente. "De gemeente kan eindelijk gebruikers en verenigingen zekerheid bieden. We hebben volledige toegang tot De Werft en De Wetering. We zijn ontzettend blij dat gebruikers gewoon gebruik kunnen blijven maken van de gebouwen", aldus wethouder Kees Grootswagers.

  Eerder deze maand verklaarde de rechtbank in Breda de Stichting Multifunctionele Centra Loon op Zand (SMC) failliet. SMC was de beheerder en exploitant van de gemeentelijke accommodaties De Wetering in Loon op Zand en sporthal De Werft in Kaatsheuvel.

  Tijdelijk beheer
  De gemeente draagt vanaf 1 juni 2016 volledige verantwoordelijkheid voor de gebouwen. Om de gebruikers zo goed mogelijk te kunnen bedienen, huurt de gemeente 1 of meer tijdelijke beheerders in. Dit tijdelijke beheer wordt volgehouden, tot er een definitieve oplossing is voor het toekomstige beheer van de gebouwen. De gemeente gaat een informatieavond organiseren om gebruikers, betrokkenen en belangstellenden te informeren over het resultaat en de wijze waarop de gemeente de tijdelijke exploitatie van de gebouwen wil invullen.

  Locatie

  Locatie
  Open locatie in Google Maps