article
1.6444100
KAATSHEUVEL – Francis Kuijk is zondagavond tijdens de vierde aflevering van Heel Holland Bakt uitgeroepen tot meesterbakker.
Kaatsheuvelse wordt meesterbakker in Heel Holland Bakt
KAATSHEUVEL – Francis Kuijk is zondagavond tijdens de vierde aflevering van Heel Holland Bakt uitgeroepen tot meesterbakker.
http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/loon-op-zand/kaatsheuvelse-wordt-meesterbakker-in-heel-holland-bakt-1.6444100
2016-09-25T19:26:12+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6342086.1476647325!image/image-6342086.jpg
Kaatsheuvel,Televisieprogramma
Loon op Zand
Home / Regio / Tilburg e.o. / Loon op Zand / Kaatsheuvelse wordt meesterbakker in Heel Holland Bakt

Kaatsheuvelse wordt meesterbakker in Heel Holland Bakt

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Francis Kuijk.
   Fotograaf
  KAATSHEUVEL – Francis Kuijk is zondagavond tijdens de vierde aflevering van Heel Holland Bakt uitgeroepen tot meesterbakker. 

  De Kaatsheuvelse had tijdens alle opdrachten het beste gepresteerd. 

  Mooi gemaakt
  De aflevering van deze week had geen strikt thema. Voor de eerste opdracht moesten de deelnemers een operataart maken. ,,Het is mooi gemaakt", zei jurylid Robèrt van Beckhoven over de taart die Francis bakte. Bij de technische opdracht, het maken van een traditioneel handgevormde pie, kwam de Kaatsheuvelse het beste uit de bus. ,,Qua uiterlijk lijkt dit het meest op wat we met een pie bedoelen", zei Janny over het baksel van Francis. 

  Ook bij de laatste opdracht, het spektakelstuk, gooide de deelneemster uit Kaatsheuvel hoge ogen. ,,Hij ziet eruit om in te happen. Hij is niet zo mooi als in de winkel, maar het is wel een taart waarvan je zegt 'die wil ik proeven'", aldus Janny. ,,Ik vind de vulling echt verrukkelijk", vulde 
  Robèrt haar aan. 

  Uiteindelijk werd Francis verkozen tot meesterbakker van de week. Daarmee is ze ook door naar de vijfde aflevering van het tv-programma. Deelnemer Marcel moest zondagavond afscheid nemen.