article
1.6261809
KAATSHEUVEL - In 23 jaar was het in augustus niet zo koud geweest. Een pretje is het bepaald niet, voor wie de afgelopen weken op een camping staat.
Koud? Dan ga maar lekker tussen papa en mama liggen
KAATSHEUVEL - In 23 jaar was het in augustus niet zo koud geweest. Een pretje is het bepaald niet, voor wie de afgelopen weken op een camping staat.
http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/loon-op-zand/koud-dan-ga-maar-lekker-tussen-papa-en-mama-liggen-1.6261809
2016-08-12T17:55:00+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6261814.1471024009!image/image-6261814.JPG
Kaatsheuvel,Vrijetijdsbesteding,Vakantie,Weer
Loon op Zand
Home / Regio / Tilburg e.o. / Loon op Zand / Koud? Dan ga maar lekker tussen papa en mama liggen

Koud? Dan ga maar lekker tussen papa en mama liggen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   V.l.n.r. Pieter (5), Andre, Siem (3) en Inge.
   Fotograaf
  KAATSHEUVEL - In 23 jaar was het in augustus niet zo koud geweest. Een pretje is het bepaald niet, voor wie de afgelopen weken op een camping staat.

  Vrijdag was het wat aangenamer. „We hopen dat het volgende week lekker weer wordt”, zeggen Jan Julius Wintermans en Mirthe in ’t Groen, die de animaties op camping Het Genieten in Kaatsheuvel verzorgen. „We hebben allerlei waterspellen op het programma staan. Buiten dus. De regen moet geen roet in het eten gooien.”

  Als Pluvius de hele dag de hemelsluizen openzet, merken Wintermans en In ’t Groen dat. „Dan is er minder belangstelling voor de spelletjes." Mirthe: „Eind van deze week speelt ook wat anders mee. Sommige campinggasten zijn al naar huis, want in het westen beginnen maandag de scholen weer.”

  Record
  Donderdag werden de campinggasten geconfronteerd met een record: het was 23 jaar geleden dat het in augustus ’s nachts zó koud was geweest. In Twente nul graden, in Kaatsheuvel een handvol meer. „Toch heb ik er geen last van gehad”, zegt André Kuijsters, die samen met zijn vrouw Inge en de kinderen Pieter en Siem in een tent vakantie vieren op Het Genieten. „Ik kan er goed tegen, slaap altijd met het raam open.”

  De kinderen hadden er meer moeite mee. „Bij het naar bed gaan en het voorlezen van het verhaaltje hebben ze allebei in onze slaapzak gelegen. Toen was het al koud, dat merkten we toen we met de fiets van de Efteling kwamen.”
  Eenmaal in hun eigen slaapzak, kroop ook de kou bij Pieter naar binnen. Inge: „Hij riep dat-ie kippenvel had. Hij is later ook bij ons gaan liggen."
   

  Locatie

  Locatie
  Open locatie in Google Maps