article
1.6435734
TILBURG - Dertien restaurants uit Tilburg en omgeving laten zich vrijdagavond op het Willemsplein van hun beste kant zien tijdens de 26ste Tilburg Culinair.
Ingevlogen ham en prijswinnende kalfswang op Tilburg Culinair
TILBURG - Dertien restaurants uit Tilburg en omgeving laten zich vrijdagavond op het Willemsplein van hun beste kant zien tijdens de 26ste Tilburg Culinair.
http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/tilburg/ingevlogen-ham-en-prijswinnende-kalfswang-op-tilburg-culinair-1.6435734
2016-09-23T19:44:44+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6435744.1474659733!image/image-6435744.JPG
Tilburg,Evenement,Culinair
Tilburg
Home / Regio / Tilburg e.o. / Tilburg / Ingevlogen ham en prijswinnende kalfswang op Tilburg Culinair

Ingevlogen ham en prijswinnende kalfswang op Tilburg Culinair

Foto's
3
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Hamsnijder Fernando Cortez.
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Tilburg Culinair.
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Niels Nielsen en Amy Reynolds.
      Fotograaf
    TILBURG - Dertien restaurants uit Tilburg en omgeving laten zich vrijdagavond op het Willemsplein van hun beste kant zien tijdens de 26ste Tilburg Culinair.

    Na een grote vrijdagmiddagborrel voor bedrijven mag het Tilburge publiek vrijdagavond proeven van het lekkerste wat Tilburg te bieden heeft. Blikvanger is de kalfswang waarmee Auberge du Bonheur donderdagavond de Patrick Verbunt prijs voor het beste gerecht won. ,,Het gerecht ziet er simpel uit, maar elke hap heeft een verrassende smaak", vertelt Niels Nielsen. De Deen is op bezoek bij zijn vriendin en geniet van de culinaire hoogstandjes. ,,Je ziet dat alle restaurants erg hun best doen, dat is als bezoeker genieten natuurlijk."

    Het Spaanse restaurant Bodega La Guitarra doet voor de eerste keer mee aan het eetfestijn. ,,We zijn een nieuwe zaak die nog niet iedereen kent", aldus zaakvoerder Servaas Dankers. ,,Een mooi moment om bezoekers te verrassen en aan onze naamsbekendheid te werken." Dankers liet daarom speciaal voor dit weekend een Spaanse hamsnijder uit Alicante invliegen.

    Bezoekers kunnen nog tot en met zondag proeven van de ham en andere culinaire hoogstandjes.