article
1.6127653
TILBURG - Meesterkok Soenil Bahadoer verruilde dinsdag zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen voor de keuken van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Een uur lang kregen de koks tips en trucs om hun gerechten nóg meer smaak en beleving te geven.
Masterclass meesterkok in Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis Tilburg
TILBURG - Meesterkok Soenil Bahadoer verruilde dinsdag zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen voor de keuken van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Een uur lang kregen de koks tips en trucs om hun gerechten nóg meer smaak en beleving te geven.
http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/tilburg/masterclass-meesterkok-in-elisabeth-tweesteden-ziekenhuis-tilburg-1.6127653
2016-06-21T18:31:00+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6127669.1466533718!image/image-6127669.JPG
Tilburg,Culinair,Ziekenhuis
Tilburg
Home / Regio / Tilburg e.o. / Tilburg / Masterclass meesterkok in Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis Tilburg

Masterclass meesterkok in Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis Tilburg

Foto's
3
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Masterclass koken in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Fotograaf
    TILBURG - Meesterkok Soenil Bahadoer verruilde dinsdag zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen voor de keuken van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Een uur lang kregen de koks tips en trucs om hun gerechten nóg meer smaak en beleving te geven.
    Ik hoop dat hij ze wakker heeft geschud om soms out of the box te denken

    ,,Het eten moet niet alleen lekker zijn, maar ook speciaal afgestemd op de zorg die patiënten nodig hebben. Iemand die net bevallen is, heeft andere voeding nodig dan iemand die kanker heeft", vertelt Eline Vermeulen, hoofd eten, drinken en gastvrijheid.

    Out of the box
    Bahadoer heeft genoeg tips. ,,Die jongens hier kunnen koken, maar ik probeer ze creatiever te maken met de ingrediënten die ze al hebben." Volgens kok Jaap Theeuwes heeft de cursus zeker effect gehad. Sommigen hier werken al meer dan 25 jaar in deze keuken, dan doe je gewoon wat je moet doen. Maar ik hoop dat Bahadoer met zijn frisse ideeën ze een beetje wakker heeft geschud om soms out of the box te denken.”