article
1.4636624
TILBURG - Volgend jaar krijgt de kermis een betere balans tussen horeca en attracties. Dat stelt kermiswethouder Erik de Ridder. De Ridder wil de nieuwe balans onder meer na klachten vanuit de kermiswereld.
'Tilburgse kermis en horeca uit balans'
TILBURG - Volgend jaar krijgt de kermis een betere balans tussen horeca en attracties. Dat stelt kermiswethouder Erik de Ridder. De Ridder wil de nieuwe balans onder meer na klachten vanuit de kermiswereld.
http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/tilburg/tilburgse-kermis-en-horeca-uit-balans-1.4636624
2014-11-20T20:00:00+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.4453383.1405600767!image/image-4453383.jpg
Tilburg,Kermis,Tilburgse Kermis,Kermis Tilburg,hermes
Tilburg
Home / Regio / Tilburg e.o. / Tilburg / 'Tilburgse kermis en horeca uit balans'

'Tilburgse kermis en horeca uit balans'

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Fotograaf
    TILBURG - Volgend jaar krijgt de kermis een betere balans tussen horeca en attracties. Dat stelt kermiswethouder Erik de Ridder. De Ridder wil de nieuwe balans onder meer na klachten vanuit de kermiswereld.

    Zo liet de Nederlandse Kermisbond (NKB) al tijdens de laatste Tilburgse kermis weten dat de horeca 'te massaal aanwezig was.' Of zoals een exploitant het verwoordde: 'een feest waar de horeca een paar attracties bij heeft laten zetten.'

    Waar de kermis als twee druppels water leek op die van voorgaande jaren, kwam uit de hoek van de horeca de meeste vernieuwing. Midi zette voor het eerst de deuren open, er waren nieuwe feesten als Draaimolen in de Muzentuin en de verschillende pleinen pakten het nog iets groter aan. Een flink aantal restaurants draaide 'topdagen'.

    Het vormde een scherp contrast met het uitblijven van drukte bij de attracties, die hadden moeite om vol te raken.