article
1.6417751
SPRANG-CAPELLE - Omdat de nieuwe geluidswal langs de A59 bij Sprang-Capelle een deel van de natuur inpikt, wordt dat stukje natuur gecompenseerd met een slagenlandschap in het klein.
Geluidswal langs A59 Sprang-Capelle gecompenseerd met slagenlandschap
SPRANG-CAPELLE - Omdat de nieuwe geluidswal langs de A59 bij Sprang-Capelle een deel van de natuur inpikt, wordt dat stukje natuur gecompenseerd met een slagenlandschap in het klein.
http://www.bd.nl/regio/waalwijk-heusden-e-o/waalwijk/geluidswal-langs-a59-sprang-capelle-gecompenseerd-met-slagenlandschap-1.6417751
2016-09-20T11:37:00+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6417781.1474371226!image/image-6417781.jpg
Sprang-Capelle,Kort nieuws,Natuurbescherming,Bouw,kort
Waalwijk
Home / Regio / Waalwijk, Heusden e.o. / Waalwijk / Geluidswal langs A59 Sprang-Capelle gecompenseerd met slagenlandschap

Geluidswal langs A59 Sprang-Capelle gecompenseerd met slagenlandschap

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Het slagenlandschap zoals dat oorspronkelijk in de Langstraat voorkomt.
      Fotograaf
    SPRANG-CAPELLE - Omdat de nieuwe geluidswal langs de A59 bij Sprang-Capelle een deel van de natuur inpikt, wordt dat stukje natuur gecompenseerd met een slagenlandschap in het klein.

    De landschapsarchitect wil het authentieke slagenlandschap behouden door het in het klein na te bouwen bij woonpark De Spranckelaer langs de A59. Doordat er een geluidswal komt, kan het bestemmingsplan wijzigen waardoor recreatief wonen plaatsmaakt voor permanente bewoning. De kosten van die geluidswal zijn voor de bewoners van het park.