article
1.6661197
WERKENDAM - Vogelvereniging de Rietzanger uit Almkerk heeft zaterdag de Altena Cup gewonnen.
Vogelvereniging de Rietzanger uit Almkerk wint de Altena Cup in Werkendam
WERKENDAM - Vogelvereniging de Rietzanger uit Almkerk heeft zaterdag de Altena Cup gewonnen.
http://www.bd.nl/regio/waalwijk-heusden-e-o/werkendam/vogelvereniging-de-rietzanger-uit-almkerk-wint-de-altena-cup-in-werkendam-1.6661197
2016-11-19T22:21:00+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6661198.1479593711!image/image-6661198.jpg
Werkendam,Vrijetijdsbesteding
Werkendam
Home / Regio / Waalwijk, Heusden e.o. / Werkendam / Vogelvereniging de Rietzanger uit Almkerk wint de Altena Cup in Werkendam

Vogelvereniging de Rietzanger uit Almkerk wint de Altena Cup in Werkendam

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Een winnende kanarie.
   Fotograaf
  WERKENDAM - Vogelvereniging de Rietzanger uit Almkerk heeft zaterdag de Altena Cup gewonnen.

  De prijs werd behaald op de 53ste vogelshow van vogelvereniging de Rietzanger in buurthuis de Burcht in Werkendam. Behalve deze twee verenigingen streden ook de Goudvinken uit Wijk en Aalburg en de Vogelvriend uit Woudrichem om deze wisselprijs.

  De winnaar behaalde 2301 punten en bleef daarmee de Vogelvriend met zes punten voor. De organiserende vereniging eindigde op de derde plaats.

  De tentoonstelling werd donderdag door wethouder Michiel de Gelder en een van de jongere leden van de vereniging geopend. In totaal waren er volgens bestuurslid Lodewijk van Oord 335 vogels te zien.

  Vogels in vele soorten en kleuren. Tevreden is hij over de belangstelling gedurende de drie dagen dat de tentoonstelling te zien was. De vogelgriep was geen spelbreker omdat kwartels en hoenders toch al ontbraken. Behalve voor de verenigingen waren er ook voor de individuele inzenders prijzen te verdienen.