Volledig scherm
Nikki Baggerman poseert met zijn familie en directeur Frank van Mosselveld na het tekenen van zijn eerste contract. © RKC Waalwijk

Nikki Baggerman tekent tweejarig contract bij RKC Waalwijk

Nikki Baggerman heeft donderdagmorgen zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij RKC Waalwijk. De 19-jarige middenvelder stapte vorig seizoen voor ADO Den Haag naar het beloftenteam van de Waalwijkse club. Op basis van zijn prestaties werd hij in de voorbereiding overgeheveld naar de A-selectie.

,,Baggerman is een type speler dat we bij RKC graag zien", zo motiveerde algemeen directeur Frank van Mosselveld het besluit. ,,Dit contract is een beloning voor de snelle ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt."

Quote

Dit contract is een beloning voor de snelle ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt

Frank van Mosselveld

De middenvelder debuteerde op 20 september 2016 in de bekerwedstrijd van RKC bij EVV. Daarnaast deed hij nog drie keer mee in de eerste divisie. Baggerman maakte samen met Jan Verduyn de overstap. De laatste vertrok bij RKC en gaat spelen bij FC 's-Gravenzande, dat uitkomt in de hoofdklasse. 

Naast voetballende kwaliteiten blijkt Baggerman ook over uitstekende verkoopkwaliteiten te beschikken. De middenvelder bracht van alle RKC-spelers de meeste seizoenskaarten aan de man.